k
top of page

HUYREBEL

-Mer enn standard boligfilm

Nytenkende visualisering av eiendom

INNOVATIV KREATIV

UNIK

"Because we can"

Mer enn standard boligfilm...

HVA KUNDENE SIER

MARTIN HAVDAL / EIENDOMSMEGLER / HEIMDAL EIENDOMSMEGLING AS

UTEN TVIL BEST PÅ BOLIGVIDEO I TRØNDELAG"

ANDREA ØYE GRENDAL / KOMMUNIKASJONS-/MEDLEMSKONSULENT / TOBB

TOBB ER VELDIG FORNØYD MED OPPDRAGENE HUY TA HAR GJORT FOR OSS. KREATIV, EFFEKTIVT OG PROFESJONELL FOTOGRAF SOM VI VIL FORTSETTE Å BRUKE I VIDERE ARBEID. LETT Å KOMMUNISERE MED, OG LEVERER ALLTID TIL AVTALT TID. KAN TRYGT ANBEFALES VIDERE."

ERLENN STAVNÅS INGEBRIGTSEN / MARKEDSSJEF/EIENDOMSMEGLER / MEGLERHUSET NYLANDER AS

“NÅR VI SKULLE BYTTE FOTOLEVERANDØR, VAR VIDEOPRODUKSJON EN VIKTIG DEL AV VURDERINGEN. DERFOR ER VI GODT FORNØYD MED AT HUYREBEL BLE MED SOM EN DEL AV DENNE AVTALEN. HUY ER EN STRÅLENDE VIDEOGRAF OG UTØVER SITT HÅNDVERK MED ET KUNSTNERISK SNITT.

VI STREKKER OSS HELE TIDEN FOR Å KUNNE VISE FREM BOLIGER PÅ BEDRE MÅTER, OG SPESIELT KVALITETER SOM ER VANSKELIG Å FÅ FREM VED TRADISJONELLE BILDER. HUY ER MED Å BIDRAR TIL DETTE PÅ EN GOD MÅTE“

MARIUS KVALVIK / EIENDOMSMEGLER / HEIMDAL EIENDOMSMEGLING AS

“HAR BRUKT HUYREBEL VED FLERE ANLEDNINGER IFM. PRODUKSJON AV BOLIGFILM. KAN PÅ DET STERKESTE ANBEFALE DENNE PRODUSENTEN DA VIDEOENE ER HELT UNIKE SETT OPP IMOT HVA ØVRIGE FOTOKONKURRENTER KAN TILBY PÅ MARKEDET. HUYREBEL TENKER BÅDE NYTENKENDE OG ANNERLEDES I SIN PRODUKSJON, OG HAR EN EVNE TIL Å ETABLERE STEMNINGSFYLTE OG EKSKLUSIVE VIDEOER AV BÅDE INNHOLDET INN- OG UTVENDIG I BOLIGEN, SAMT NÆROMRÅDET I SAMME FILM

 

DERSOM VISUELL KOMMUNIKASJON OG PRESENTASJON PÅ DINE BOLIGANNONSER ER VIKTIG FOR DEG, BØR DU VIRKELIG TESTE UT DETTE. HAR FÅTT UTROLIG MANGE TILBAKEMELDINGER FRA PERSONER SOM BOR UTENBYS, VISNINGSDELTAKERE OG ANDRE INTERESSENTER PÅ AT DISSE VIDEOENE VIRKELIG LØFTER PROFESJONALITETEN RUNDT DEN VISUELLE PRESENTASJONEN. BOLIGSELGERNE SKRYTER OGSÅ VELDIG AV PRODUSENTEN!"

LOVISA SØBSTAD / EIENDOMSMEGLER / HEIMDAL EIENDOMSMEGLING AS

“HUYREBEL LAGDE EN HELT SINNSYKT BRA VIDEO I FORBINDELSE MED ET AV MINE SENESTE BOLIGSALG. JEG TROR AT ALLE SOM SÅ FILMEN FIKK LYST PÅ HUSET. FILMEN HJALP TIL Å TREKKE EKSTRA OPPMERKSOMHET TIL BOLIGANNONSEN OG SKAPTE DET LILLE EKSTRA RUNDT ANNONSERINGEN SOM JEG ØNSKET. MED HJELP AV VIDEOEN FIKK VI PRESENTERT HUSETS GODE KVALITETER OG BELIGGENHET SOM IKKE KUNNE BLITT GJORT PÅ EN BEDRE MÅTE. JEG OPPLEVER HUYREBEL SOM PROFF, NYTENKENDE OG SVÆRT DYKTIG I SITT FAG. JEG GLEDER MEG TIL NESTE OPPDRAG SAMMEN."

Huyrebel AS | BOLIG

En god investering, ikke en kostnad📈🏡

Selv om video er noe som huskes bedre enn foto, har boligfilm vært noe som har kommet og gått de siste årene på grunn av manglende kvalitet. Huyrebel så denne muligheten til å gi boligfilm en ny dimensjon, og endre hvordan film blir brukt til boligmarkedet.

I stedet for at fotografen skal filme boligen, får du en dedikert videograf som spesialiserer seg på film. Og på grunn av evnen til å komme inn som et nytt og friskt pust, har vi rukket å gjort oss synlig for blant annet HEM, Tobb, Nylander og en rekke utbyggere.

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi er tilpasningsdyktige og har muligheten til å være fleksible på løsninger utenom det vanlige, store eller små - "Because we can!"

Huy Ta Nguyen, videograf/dronepilot

INNOVATIV | KREATIV | UNIK

SHOWREEL 2020

VÅRE TJENESTER

Vi fokuserer først og fremst på boligfilm. Ved etterspørsel av foto benytter vi midlertid kun drone.

vollabakken-4.jpg

Innovativ

Boligfilm fra 30-90sek. Kan kombineres med drone-klipp.

Nardo_søndre.jpg

Kreativ

Kombiner drone-klipp sammen med boligfilm, eller bare dronefilm for seg selv.

lilleby-3.jpg

Unik

Dronefoto til bolig, leilighet, hyttetomt, borettslag, nærmiljøet osv.

bottom of page